26.4.10

Metro stations are full of beauties

11 comments:

Anonymous said...

ootpas ihana

Anonymous said...

En nyt mitenkään jeesustele, mutta mieti jos tää henkilö sattuisi näkemään tän merkinnän, luultavasti se ei sua liikuttaisi, mutta nojoo. Ok turha kommentti, häiritsi vaan suhteellisen paljon.

Julius said...

Mun mielestä anonyymi jeesustelu on aika häiritsevää :)

Anonymous said...

sulla on varmaan lapsuudesta joku trauma tai jotain.

Julius said...

Jep, trauma anonyymistä vittuiluyrityksestä :(

Anonymous said...

Kaiken järjen mukaan tuntuisi erittäin tyhmältä laittaa tohon esim. oma nimi, tästä johtui anonyymi jeesustelu. Ja mitä se, että tietäisit kuka sulle jotain sanoo, muuttaisi? Et kuitenkaan oikeasti tietäisi kuka olen jneeee. Täytyi vaan ihmetellä, kuinka naurettavan ja lapsellisen pinnalliselta tuo blogimerkintä vaikutti :---D ihan hupaisaa sinänsä mutta ei.

Julius said...

Oletko huumorintajuton? Muuttaisi se sen verran, että uskallat seistä sanojesi takana edes nimimerkin keksimisen verran.

Naurettavan ja lapsellisen pinnalliselta? Olisitko kaivannut syväanalyysin kuvan henkilöstä? Sepä vasta naurettavaa olisikin ollut.

Eli oli hupaisaa vai ei ollut?

Anonymous said...

En ole huumorintajuton, mietin vain ja ainoastaan sitä, että itse olisin kuvan kyseinen henkilö ja jostain syystä löytäisin tällaisen merkinnän, se ei ainakaan piristäisi. En hirveästi selaile blogeja, saati sitten kommentoi, joten en edes huomannut nimimerkkiasiaa, anonyymivaihtoehto näytti nopeasti vilaistuna parhaimmalta. Ja ymmärsit selvästikin pointtini väärin, tuo kommentti pinnallisuudesta tarkoitti sitä, että olisin kaivannut syväanalyysia? Ei, ei. Tiedän kyllä miltä tää ärsyttävä moraalinvartijamaisuus kuulostaa, mietin vaan, että eikö sua ollenkaan itseäsi mietityä se mahdollisuus, että kuvan henkilö näkisi, mitä olit kirjoittanut. Ehkä se sustakin kuulostaa jopa paradoksaaliselta; random-nainen eksyy juuri sinun blogin sivuillesi. Mutta mahdollisuus se kuitenkin on. Ei helvetti mikä kommentti, toivon, että nyt kuitenkin ymmärsit, mitä ajoin takaa. Ja ei tarvitse olla noin puolustuskannalla, en tarkoittanut kommenttejani niinkään tuomitsevasti ketään kohtaan, PITI NYT VAAN SANOA, ymmärrät kyllä.

Julius said...

Blogiani ei ole tarkoitettu piristämään kuvaamiani ihmisiä. Maailmassa on suurempiakin murheita kuin että meneekö kuvan Maijalta nyt ilta pilalle, mutta kiva, että joku edes joskus kommentoi jotain :)

En siltikään ymmmärtänyt mitä ajoit takaa. Moralisoinnilta tämä minusta yhä vaikuttaa.

Anonymous said...

Ja ne ainoat kommentit on sitten jotain tällaista shaibaa, naurattaa :D Myönnän, taisin moralisoida. Mulla vaan kävi sääliksi tota naista. Sen ilmekin näyttää niin vilpittömän kiltiltä, mutta myös apaattiselta. Ehkä se on sittenkin tuleva terroristi ja kaikki vääryydet sitä kohtaan onkin kierolla tavalla vain oikeutta. Sen ilme, se vaan herätti mussa jotain empatiaa ja tunsin, että pitää puolustaa häntä. Ja ota huomioon, että jos maijan ilta menisi tuon takia pilalle, samalla voisi mennä aika monen muunkin, jos maija olisi joku psykopaatti joka päättäisi tehdä ammuskelun tms. Niiin, tiedän sen olevan erittäin epätodennäköistä, mutta taas ihan mahdollista kuitenkin. Ja niinno, tiedän myös, ettei tällaisia prosentuaalisesti milteinpä mahdottomia kausaliteetteja voi ottaa huomioon arkielämässä. Anteeksi ärsyttävistä kommenteista, hyvää illanjatkoa.

Anonymous said...

i'm pretty sure that the beauty from the pic doesn't read these kinda hipster photo-blogs so...