16.2.08

"Noi laivat on vaa nii vitun paatteja"

Joo tere tere.. Pahoitellaan alkuun heti, etten eilen päivitellyt. Tämä johtui siitä, että joutui käymään tuolla etelässä Viron puolella taas. Tällä kertaa kyseessä oli Abiristeily. Mahottoman tylsää, mahottoman dokattua ja mahottoman mahotonta. Vai miltä kuulostaa tuuban (lue: vetopasuunan) ja megafonin välinen battle Pub Tallinkissa joskus puol kasilta aamulla? Kiitos Espoo siitä. Toinen kiva asia matkalla oli kuolemattomat fraasit, kuten "meikä oli niin päissään etten meinannu pysyy kännissä" tai "Meikä ei yhtää jaksais noita risteilyjä, ku siellä eksyy aina. Ei sille vaa voi mitää, ku noi laivat on vaa noin vitun ..paatteja".
Okei, mutta itse kuvaan. Ennen abiristeilyä oli luonnollisesti penkkarit (tai vastaavat), ja näähän on nyt sitten kolmen miehen penkkarijatkoilta huudeilta. Petteri keskittyy kovasti, ku Maka raottaa verhoa. Ai niin, penkkaritkin oli tosi tylsät. Arki, eli lukudokuloma, kutsuu.

1 comment:

Anonymous said...

Oli se kyllä vaan ihan saatanan paatti, ja tuubat vois tunkee ens kerralla lopullisesti sinne anaaliin ja keskittyä niihin megafooneihi!